2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

neljapäev, 29. oktoober 2015

Beyond HEA: Closed Doors



Raamat: Beyond Happily Ever After: Closed Doors (Beyond #6.5) by Kit Rocha (2015)
Hinne: B
O’Kaned muutuvad iga päevaga üha tugevamaks, kuid Dallas on see, kes peab kõvasti vaeva nägema, et neid kõiki koos hoida. Õnneks on sellel Kuningal ka Kuninganna, kes teab kuna ta Kuningas vajab ühte õhtut eemal kohustustest – ning Noelle ja Jasper on valmis laskama tal olla nii isekas kui ta tahab. Vahel saad sa oma valvsusel minna lasta vaid suletud uste taga.

Tähelepanu: see lugu ei ole mõeldud eraldi lugemiseks. Beyond HEA lood on vahelepõikked ja väljavõtted O’Kanede igapäevaelust, väljaspool nende seiklusi ning ka peale nende lugude õnnelikke lõppe. Need lood on kirjutatud vaid tõeliste Neljanda Sektori fännide jaoks, ning ilmselt ei saa teised eriti aru, millega tegu on, kui nad ei tea taustalugusid ja ei tunne tegelasi.

Need lood on tasuta saadaval kitrocha.com.
Kuid kui te siiski satute neid ostma … tänan teid ja loodame, et loete ka põhilugusid!
Erotica,

Pärast seda kui ma olen lugenud ühe halva raamatu teise järel tahtsin ma midagi tõsiselt head.
Ja Suletud uksed on tõsielt intensiivne, tõsiselt kuum ning tõsiselt loominguline kähkukas :). Selle loo lugemiseks läheb teil üks tunnike ja see tunnike on täis tuttavat ning uut Neljandat Sektorit. Seda on täpselt piisavalt, et aidata täita seda tühimikku, mis on jäänud kahe raamatu vahele.

Täpselt just seda ma vajasingi!

No One's Angel



Raamat: No One’s Angel (Chadwell Hearts #1) by Kelly Walker (2013)
Hinne: D
Tess veetis kunagi rohkem tunde kui ta tunnistada oleks tahtnud arvutimänge mängides, kasutades nime Angel. Seal võis ta teeselda, et ta elu oli hoopis muu ning ta või teeselda, et Arion oli lihtsalt ta sõber. Kuid tüdruk vajab midagi rohkemat kui paar pixlit, et öösel end soojana tunda, ning seega vahetas ta oma virtuaalse paradiisi päriselu põrgu vastu. Nüüd põgeneb ta oma mineviku eest, julgemata sellest isegi rääkida mitte, ning ainus koht kuhu ta minna oskab, on selle sõbra ukse taha, keda ta tegelikkuses kunagi kohanud pole.

Kui Angel kadus Arioni igaöistest mängudest, hävitas see ta pea täielikult. Ta heitis end pimesi töösse ja naistesse, kuid ta teab väga hästi, et need üheöö suhted ei asenda kunagi seda inglit, kes ta unenägusid külastab. Esialgu, kui Angel ta ukse taha ilmub, läbimärg ning hirmunud, arvab Arion, et ta palvetele on lõpuks vastatud.

Kuid mida enam püüab Arion Anglile läheneda, seda rohkem sunnib Angeli hirm teda Arionis kaugenema. Kui neil peaks olema mingitki võimalust ühiseks tulevikuks, peavad nad esmalt minevikuga asjad korda ajama, kuna Angeli minevik pole unustanud teda täpselt sama palju kui Angel on teda unustanud – ning Arion peab õppima Angelit vabaks laskma
Romance, Drama, NA,

Taas kord üks NetGalley algusaegade apsakas.

Seda raamatut lugedes oli mul tunne nagu ma sõidaksin mööda raudtee liipreid rappudes pidevalt üles ja alla, või siis kõnniksin idioodi järjekindlusega ülesse alla sõitvat eskalaatorist.

Lugu on siis Angelist/Tessist, kes on kodust ära jooksnud ning ta jooksis Arioni/Axeli juurde, kellega ta on aastaid koos onlines arvutimänge mänginud. Angeli põhjus põgenemiseks oli julm ja kontrolliv poisssõber, kes – nagu hiljem selgub – on ka kriminaal. Arion pidi olema Angeli pääsemine, vabadus, eneseleidmine.

Aasta tagasi, kui Angel oma uue poisssõbra juurde kolis, avastas Nick (ei ole Nicki kroonikate Nick Gautier, on hoopis Nick Guatieri :)), et Tessal on sõber kellega nad vahetavad vägagi kahemõttelisi sõnumeid ning seega keelab Nick Tessal oma suhet jätkata, lõhkudes Tessa telefoni ja arvuti. Seega kui Tessa on juba aasta kannatanud piinamist, varastas ta oma endisest töökohast raha ning põgenes ainukese inimese juurde, keda ta uskus teda kaitsvat.

Kui Angel aasta tagasi kadus, arvas Arion et ta elu on läbi, kuna Angel oli ainus tüdruk keda ta eales armastanud oli ning keda ta oli oma südame ligi lasknud. Seega kui ta ilmub Arioni uksele, tilkuvana, loodab poiss et nüüd saab ta oma ingli endale igaveseks.

Ning siin ongi see koht, kus lugu hakkab kõikuma üles ja alla. Nagu ka eelmises raamatus, mida ma lugesin, palub ka siin tüdruk, et talle antaks aega ja et nad võtaks suhet rahulikult, kuid samamoodi on poisi mõistes aja andmine ja rahulikult võtmine see, et nad ei roni mitte kohe voodisse vaid u tunni või paari pärast. Seega kuigi Angel räägib Arionile, et ta on just lõpetanud suhte kellegiga, kes hoidis teda põhimõtteliselt vangis, kes tegi tema eest kõik otsused ning kontrollis iga ta liigutust, on esimene asi, mida Arion teeb see, et ta otsustab et nüüd nad lähevad tüdrukule riideid ostma, tema otsustab millised riided, milline uus telefon, viib ta peole ning kui nad siis lõpuks voodisse jõuavad, siis otsustab ta, et ei lase Angelil minna mingiks ajaks maale isa majja elama, et eneses selgusele jõuda, kuigi just seda oli ta Angleile lubanud. Lisaks sellele on ta teisigi asju Angeli selja taga teinud, ning tema mõtted tiirlevadki vaid selle ümber, kuidas ja kus ta Angelit võtta tahab. Seega kui Angel teavitab, et ta läheb siiski maale, sest tal on vaja ruumi ja aega, et end leida, näeb Arion seda kui taas kord Angeli kaotust, kuigi ta teab, et Angel ei lahkunud mängust esimesel korral nii äkki vabal valikul. Nad on mõlemad kui kaheaastased, iga minut on uus tuju, ja iga hetk tahetakse juba midagi uut, kuid üks asi on kummalgi pidev, Arion tahab pehmust ja Angel vajab kaitset ja vabadust. Kogu see pidev kõikumine on tõsiselt igav ning ärritav. Raamatu tutvustuse on hoiatus, et raamatus on palju kuuma seksi ja vägivalda, kuid olles lugenud raamatut, ei saa ma aru mille eest lugejaid hoiatatakse. Seks on pigem naeruväärne kui kuum ja vägivald on nagu lasteaia laste üksteise nügimine.

See polnud just kõige parem raamat, see oli pigem nagu raamatu esimene käsikiri, mis vajab veel kõvasti tööd, sest idee selles loos on hea, kuid praegune versioon on väga nõrk.

kolmapäev, 28. oktoober 2015

Extreme Love



Raamat: Extreme Love (Love to the Extreme #1) by Abby Niles (2013)
Hinne: D
Dante „Inferno“ Jones on harjunud ringis võitma. Kuid kui MMA võistleja kohtub Caitlyn Moorega, lendab ta ringist välja nii vasakule kui paremale. Mida enam Cait ta lähenemiskatseid tagasi lükkab, seda enam tekib tal huvi selle teravakeelelise kaunitari vastu. Cait on väljakutse millele ta vastu ei suuda panna.

Cait on hajunud tavalise Jaaniga, seega ei mõista ta miks musklimägi Dante tema vastu ühtäkki huvi peaks tundma. Tõsi ta ju on, et ta on kaotanud kaheksakümmend kilo ning ta enesekindlus üha tugevneb, kuid temas pole ju midagi erilist. Ja kohe kindlasti mitte midagi sellist, mis paneks teda rippuma totaalse tibimagneti Dante küljes, kelle vägivaldne elukutse, õelad fännitarid ning julm vastane teevad kõik omapoolse, et Caiti elu põrguks muuta.

Peagi muutub Dante senine kerge flirt tõsiseks võitluseks Caiti südame peale, kui nad avastavad, et nende teed ristuvad üha uuesti ja uuesti, ning see hakkab mõjutama juba Dante võistluseks valmistumist. Cait ei lase Dantel kaotada oma elu tähtsaimat võistlust tema süü tõttu, kuid kui Caiti plaan taastada Dante tähelepanu võistlusele, viib Caiti Dante vastase julmade käte vahele, on ühtäkki kaalul rohkem kui meistritiitel.
Romance, Sport, NA,

See oli üks raamat, mille ma küsisin NetGalleyst aastaid tagasi, kui ma alles olin liikmeks saanud ning krabasin õhinaga kõike, mis tundus huvitav, või mille kaanel oli särgiallergiaga mees :). Nüüd muidugi kogen üha enam, et selline paaniline raamatute kokku krahmamine, nagu kommipoodi lastud laps, oli vale, kuid midagi teha pole, kui on küsitud, tuleb lugeda.

Ma kohe ei tea millest alustada. Mingil määral oli tegu tüüpilise NA raamatuga, milles on peategelasteks ebakindel tüdruk ja pahapoiss – Caitlyn Moore on fitness treener, kellel on olnud probleeme ülekaaluga, ning kes ei tunne end veel päris mugavalt oma uues kehas ning Dante „Inferno“ Jones on puurivõitleja – kuid samas oli see ka üks imelik, vahetusse läinud rollidega armastuslugu.

Kui need kaks kohtuvad on koheselt õhus kirg ja armastus, kuid … ja vot see on see koht, kus lugu läheb imelikuks. See kohene iha on mõlemapoolne, kuid Cait pole ju päris kindel veel oma uue kehaga ning ta ei ole veel valmis näitama seda sellele igati treenitud Dantele ja Dante on selleks liialt hästi kasvatatud, et sundida Caiti tegema midagi, milleks ta valmis pole. Kuid nende mõtetes olev iha on lugejale nagu pangetäis külma vett krae vahele, kuna iga kord kui nad midagi „kuuma“ mõtlevad on see kohatu, ning jätab pigem mulje nagu autor oleks need jupid lisanud peale raamatu valmimist, et lugu natuke „vürtsitada“.

Ja see kohene armastus – see on ühepoolne ning mitte sellepoolne, mida oodata võiks. See totaal macho, puurivõitleja, mees igas mõttes, on see kes hakkab unistama ja pobisema armastusest ning majast ning romantikast, kõigest sellest, millesse tüdrukud end tavaliselt ära kaotavad. Ausalt, see sonimine muutus tüütuks. Ärge saage must valesti aru, mul pole mitte midagi selle vastu, kui mehed esimesena armuvad, see on isegi värskendav ja tore, kuid see kuidas see kirjutatud oli – ühel hetkel unistab ta oma roosast tulevikust koos Caitiga ning siis hüppavad sinna sisse räiged ideed, kuidas ta tahaks Caiti kohe võtta. See muutus tõsiselt imelikuks.

Ning Cait – ta on totaalselt ülepeakaela Dantes sees kuid … ta ei tea, kas ta suudab leppida Dante ametiga. Kogu selle loo jooksul ei seleta Cait kordagi, mis on tema probleem sellega, ainus põhjendus on alati see, et puurivõitlus tähendab räiget peksu, kuid ta ei seleta miks ta seda ei kannata. Kas tal on peksuga halvad kogemused? ta ei kannata verd? ta kardab et Dante võib saada tõsise vigastuse? – ei mingit seletust, ning raamatu lõpus pole tal enam mingit probleemi olla ringi kõrval ja vaadata pealt kuidas Dante oma vastast tümitab. See jätab pigem poosetamise kui tegeliku probleemi mulje.

Ning Dante vastane, Caiti geist sõber ja Dante treener tunduvad liiga tüüpilised, igavad, üle võlli.

Selles loos olid oma helged hetked, mis olid isegi nauditavad, kuid üldkokkuvõttes oli tegu ikkagi üsnagi jama looga.