2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

reede, 13. mai 2016

Tiger Lily



Raamat: Tiger Lily (Tiger Lily #1) by Amélie S. Duncan (2015)
Hinne: D
See mis algas kui tööülesanne, muutus millekski, mida Lily lootagi ei osanud …

Lily Salomé on oma kahekümne nelja eluaasta jooksul kokku puutunud rohkemate raskustega kui tavaline temavanune. Pärast seda kui ta vanemad on surma saanud kohtuavas autoõnnetuses, muudab ta murdunud südame kiviks vägivaldne suhe. Seega kui ta ülemus tuleb ta juurde ülesandega, mille iga teine tüdruk tagasi lükkaks, teab Lily et teda ei hirmuta siin maailmas enam miski.

Lily sihtmärk on Jonas Crane, omaettehoidev ärimogul, kes pole naeratanud sellest ajast saati, kui ta oma abielu lahutas. Tõmmu, ohtlik ning suu vett jooksma panev Crane on kirjutanud oma elust äri kiirteedel raamatu, ning Lily ülemus tahaks saada selle raamatu avaldamisõigust. Probleem on aga selles, et Crane ei vasta kellegi telefonikõnedele, ega ole nõus ka kokkusaamistega. Kuid kui kenakene assistent kirjastusest satub nagu kogemata samasse Waldorfi baari, näpus visiitkaart ja näol naeratus … mis võiks valesti minna?

Väga palju, tuleb välja. Lily arvab et ta on saadetud kohtumisele rikka jobu või mis veelgi hullem elumehega, kuid tõde on veelgi väljakutsuvam. Jonas Crane on tark, kaasahaarav … ning otse loomulikult väljaspool Lily haardeulatust.
Romance, Erotica, NA

Ilmselgelt on näha, et Amelié S. Duncan on osalenud samal kirjanike seminaril, kus on osalenud ka E.L. James, Sylvia Day, Sylvain Reynard ning nii mõnedki teised kirjanikud. Ning nende seminari nimi oli ilmselt „Kuidas kirjutada erootika romaani täiskasvanud Videviku fännidele.“ Selles loos on täpselt samas tähtsaimad pidepunktid, mis on ka nende prouade raamatutes – haavatav ning tagasihoidlik neiu kohtub domineeriva jalustrabavalt kena vanema härraga.

Lily, kergelt ülekaaluline, uje tütarlaps töötab väikses kirjastuses ning ta ülemus saadab ta välja ülesandega tuua nende kirjastuse tiiva alla üks uus raskesti kättesaadav kirjanik. Ning otse loomulikult on Lily nende esimese kohtumise hetkel põlvili, kuna ta on hetk varem oma käekotil kukkuda lasknud ja see on libisenud Jonase jalgade ette.

Noh ühesõnaga, on selles loos hetkeline tulikuum kirg, otse loomulikult, jobukakust endine poisssõber, loomulikult, kallid kingid ning pornofilmiväärilised seksistseenid. Lily vajab pidevat kokkupuudet inimkehaga ning Jonas vajab kedagi keda ta saab suunata ja juhtida. Nad mõlemad teavad Shakespeare teoseid peast ning ükskõik mida nad teevad on see neile mõlemile äärmiselt erutav.

Ja otse loomulikult on raamatu lõpus Lilyl vägivaldne kohtumine oma endisega ning seega otsustab ta et ta tahab Jonaselt rohkemat kui vaid kaaslase staatust, seega lõpetab ta nende kokkuleppe, mis toob tema ukse taha Jonase endise abikaasa, kes tahab teada saada, miks ta Jonase vabaks laseb.

Kõik selles raamatus oli üle võlli ning kõik oli läägelt magus. See polnud kohe üldse mitte hea lugemine.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar