2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 28. juuni 2016

Sweet Ruin


Raamat: Sweet Ruin (Imortals After Dark #16) by Kresley Cole (2015)
Hinne: D+
Lühikokkuvõte: https://www.goodreads.com/book/show/24002318-sweet-ruin
Surematu
Palgamõrvar peab valima kire ja kohustuse vahel ...

Leidlaps, keda kasvatatakse inimeste maailmas
Üleskasvades ei teadnud orb Josephine kes või mis ta on – ta teadis vaid, et ta on „halb“, heidik, kelle on imelikud võimed. Tema väikevend Thaddeus oli täpselt sama ideaalne kui Jo oli väärastunud. Thaddeuse kaitsmisest sai kogu tema elu. Päev kui vend talt võetakse, muutub Jo vihasest tüdrukust ... tulevaseks superkangelaseks ... võrgutavaks, armutuks kurjamiks.

Surmav sensuaalne tegutseja täidab ülesannet
Moriori ärhvardav oht on toonud vibulaskja Rune Surmavere surelike maalime, et tappa viimane elusolev Valkyrie. Ükskõik kas siis voodi või noole abil, pole ta veel siiani oma sihtmärgist mööda lasknud. Kuid enne veel, kui ta rünnata jõuab, kohtub ta vampiiriliku olevusegva kelle ilus välimus ümbritseb musta südant. Vaid ühe hammustusega läbistab ta teda kõikehõlmava naudinguga ning võtab talt keelatud verd - ja seab sellega ohtu Rune vennaskonna saladused.

Kas see erakordne emane võib olla saadetud sellesama Valkyrie poolt, keda ta taga ajab? Rune teab ei ta ei tohi usaldada Josephinet, kuid ta ei suuda temast ka loobuda. Vaatamata Rune sajandite pikkusele seksuaalsele kogemusele, ei saa ta ikkagi ignoreerida seda tundmatut igatsust, mida naine temas äratab. Kui Jo reedab selle ühe mehe isiku, keda ta on vandunud oma elu hinnaga kaitsma, satuvad nad Runega ohtlikkusse võistlusesse, mis seab vastakuti lojaalsuse ning keelatud kire.
Romance, Erotica, Paranormal

Esiteks, ma pole lugenud ühtki eelnevat lugu sellest sarjast. Kuid õnneks on see lugu kirjutatud nii, et ma ei tundud kordagi, et mul jäi midagi arusaamatuks, kuna ma eelnevat ei tea. Ilmselgelt toodi lõpus välja kõik eelnevate raamatute tegelased ja oli ka vihjeid eelevale raamtule Thaddeusest, kuid ikkagi, ei jäänud midagi segaseks.

See on siis põhimõtteliselt tüüpiline paranormaalne armastuslugu, kus kohtuvad kaks erinevast sordist hübriidi, keda põhimõtteliselt kumbagi ei tohiks olemas olla, kuna tavaliselt nendesugused kas tapetakse imikuna või siis on nende maailm hävitatud aastasadu tagasi. Nende kahe vahel lööb lõkkele keelatud armastus, kuid samal ajal püüavad nad kumbki täita oma ülesannet, kas siis üksteise vastu töötades või siis üheskoos võideldes.

Jo on leitud kaheksa aastasena koos oma vennaga, kes oli siis vastsündinu. Nad on aastaid elanud tänavatel, kuna Jo ei usalda kasuperesid ja ta usub, et saab oma venna kaitsmisega ise hakkama. Samas on ta ka kohalikele gängsteritele piisavalt palju kordi lolle vempe mänginud, kuni lõpuks kohtub ta ühel kõrvaltänaval nende tulirelvadega.

Kui Jo ärkab ja oma venda otsima läheb, siis loomulikult ei tunne ta vend teda ära, sest pärast surma on ta muutunud ja seega, et ta vend saaks ilma tema ta paremini hakkama, jätab Jo Thaddeuse neile tuttava raamatukoguhoidja hoolde.

Aastaid hiljem, kui ta on New Orleansis, kuuleb ta kaugelt, kuidas üks naine teise järel saavad orgasmi ning nende kõigi huulil on vaid üks nimi – Rune. Kuna ta on New Orleansis nagu omamoodi prostituutide kaitsja, siis tahab ta näha, kes on see mees, kes suudab järjest neli naist rahuldada. Ja nii imbubki ta nähtamatult selle orgia juurde ning vaatab pealt, kuidas Rune rahuldab oma viimast klienti, ilma et tal pulss kübetki kiiremaks muutuks. Tema jaoks on see tuim töö. See teeb Jo uudishimulikuks. Kuid Jo lõhn muudab Rune uudishimulikuks, seega järgneb ta Jo'le, kui too lahkub.

Rune on saadetud maale, et ta koguks infot – tema informandid on nümfid ja tasu on seks – ja et ta ka hävitaks Valkyrie. Kuid see lõhn, kes on selle lõhna taga ning mis mõttes ta vaatab pealt tema tegevust ning ei ühinegi? Kui ta Jo leiab, ei ole tüdruk tast üldsegi huvitatud ning kui siis Jo teda vaidluse käigus hammustab ning Rune kogueb elus esimest korda orgasmi ... Rune veri on ju surmav, ainuüksi tema suudlus tapab tema vastase hetkega, seega on ta siiani saanud huvilisi küll keppida, kuid ei midagi muud, kui ta just pole saadetud ülesandega tappa.

Rune on huvitatud, Jo mitte, kuni selgub, et Rune jälitab millegi pärast Jo venda, kes on üllataval kombel New Orelansis. Seega tuleb neil üheskoos edasi minna, eriti kui Jo hoolimatult annab lubaduse Loreani nimel, mis neid seob, kuni kas nende ülesanne on täidetud või nad on lubaduse tühistada saanud.

Järgneb palju seksi, reis ümber maailma järgnedes tühjadele vihjetele ja lõpuks loomulikult solvumine, õnnelik taas kohtumine ja HEA.

Lugu on ju huvitav ja tegelased pole pahad, kuid siin on liiga palju vasturääkivusi ja AHHAA momente, mis on kogu muu loo sisse lükitud, ilma et nad ülejäänud looga sobituks. Loetav, ka eraldi seisvana loetav, kuid ülejäänud sarja kohta uudishimu ei tekita.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar