2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

neljapäev, 8. detsember 2016

Memoirs of a Gigolo III



Raamat:  Memoirs of a Gigolo, Third Omnibus Edition, Volumes 8 & 9 by Livia Ellis (2016)
Hinne: B
Tere tulemast Oliver Adairi maailma. Väljaspoolt ilus. Seestpoolt rikutud. Üks vale otsus teise järel jätab ta rahata ning võimalusteta. Kui talle tehakse ettepanek oma keha müüa, siseneb ta müüdava seksi paralleelmaailma. Oliver asub teekonnale, mis sunnib teda kontrollima oma deemoneid, vastutama oma mineviku pattude eest ning saama meheks.

Kaheksandas ja üheksandas osas tähistame Oliveri kahekümne kaheksandat sünnipäeva, tema isa esimest surma aastapäeva ning ta püüab ka otsusele jõuda, kas abielluda raha või kire pärast, või mõlemi pärast, või siis teha oma endisele kihlatule, Ameerika kanaburgeri kuningannale laps. Võib-olla valib ta kõik kolm. Ta peab selle kõigega tegelema samal ajal kui ta valmistub saama Reality televisiooni täheks, ning püüab ka rahuldada oma kliente: Latiino Pop Staar, Londoni Koduperenaisi ning võib-olla ka biseksuaalset Psühhiaatrit.
Humor, Erotica,

Gigolo memuaarid on humoorikas erootiline sari noorest Briti aristokraadist.

Seekord on siis koos kaheksas ja üheksas osa. Nendes ei ole uskumatuid seiklusi ettearvamatute soovidega klientide vooditesse. Kahekas osa on sellest, kuidas Oliver paraneb kakluses saadud haavadest, kuidas ta peab otsustama, kas ta ikka abiellub Parvattiga või hoopis Olgaga või anub oma Endist Kihlatut end tagasi võtta. Samas meenutab ta seda kuidas see kõik alguse sai, kuidas nad Eloniga alustasid, kuidas ta seksis esimest korda tüdrukuga, kuidas ta ülikoolis läks ja Elon keeldus temaga koos ühikas elamast ja kuidas ta tutvus Renataga. Kuidas Renata ta maha jättis ja Elon taas koos temaga taas maailma vallutab.

Kui ta juba tervem on, on ta oodatud sugulase pulma Šotimaal ja loomulikult ei lähe ta sinna üksi. Koos temaga lähevad pulma nii mõnedki värvikad tegelased nii ta minevikust kui ka olevikust. Üks pulmakülalistest on ka ta Endine Kihlatu, seega meenutab ta ka seda kuidas nad tuttavaks said, nende kooselu, tema mitmeid kõrvalehüppeid ja nende suhte lõppu. Samas ei suuda ta Endine Kihlatu ka nüüd oma käsi Oliverist eemale hoida.

Üheksas osa on Oliveri sünnipäevast. Päevast mille ta on korralikult ära planeerinud, ta teab täpselt kus ta iga tund olema peab, mitu korda päevas ta orgasmi tegelikult saada võib ja mitu korda ta teesklema peab ja kui palju tal klientide vahel vaba aega on, et ta süüa jõuaks. Kuid nagu Oliveri elu puhul ikka, ei lähe kõik nii nagu planeeritud. Hommik venib Olgaga pikemaks, siis peab ta Psühhiaatri juurde minekuks uue partneri leidma, sest tema esimene valik on kodus allergiatega ja teised ei taha seda tööd võtta, kuna Olga ei luba neil seda  teha. Jalgpalluri juures ootab teda ka üllatus ja sessioon jääb pooleli kui Jalgpalluri naine ukse taha jõuab. Vahepeal võtab teda autopeale nii mõnigi tume kuju, kes kas nõuavad infot või annavad infot. Viimane kohtumine peale LPS-i viibib, kuna metroo seisab enesetapja tõttu ja LPS juurde ei saa ta tagasi minna, kuna ta ema on haiglas. Päev mis oli korralikult planeeritud ja mis oleks pidanud olema üks hea päev oli lõpuks üks kohutav päev.

Kuid mulle ikka nii meeldivad Livia Ellise Gigolo memuaarid. Siin on nalja ja vürtsikaid voodiseiklusi ja samas võib siit ka mõne väga andeka elutõe leida.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar