2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 21. märts 2017

Highway Thirteen to Manhattan



Raamat: Highway Thirteen to Manhattan (The Six Train to Wisconsin Series #2) by Kourtney Heintz (2016)
Hinne: D
Tema saladuse tappis peaaegu ta naise. Naise saladused võivad neid mõlemaid hävitada.

Kai paraneb oma surmalähedasest kogemusest kui ta mõistab, et midagi on valesti. Ta keha paraneb, kuid ta mõistus ei tundu enam päris ta enda oma olevat. Tema telepaatilised võimed on samuti muutumas. Ta ei saa ise ennast usaldada. Temas üha kasvav pimedus lükkab teda kasutama oma võimeid relvana.

Oliver loodab endiselt, et ta suudab nende abielu päästa, kuigi just tema oli see, kelle pärast sattus Kai ohtu. Mida kaugemale Kai Oliverist libiseb, seda suuremaks muutub Oliveri soov panna selle kõige taga olev mees vastutama oma tegude eest.
Drama, Paranormal, Criminal Mystery

Teine osa siis Kuue rongi loost. Kui eelmises raamatus olid vaid mõningad asjad, mis mind ärritasid, siis siin loos on neid veelgi enam. Lisaks sellele, et abielupaar käitub nagu teismeliste paar oma esimeses tülis, on siia sisse toodud ka imelikud vanemad, kes kohtlevad oma täiskasvanud tütart nagu teismelist, ning ühtäkki tõstavad pead igasugused eriliste võimetega tegelased ja nii mõnigi asi räägib risti vastu asjadele, millest on vaid paar lehte tagasi juttu.

Lugu algab siis sealt, kus eelmine lõppes – haiglas. Kai tuleb koomast välja ja peaks nagu paranema, kuid kuna teda ümbritseb terve haigla täis masendavaid mõtteid ning hinge kriipivaid emotsioone, siis pole tal lootustki siin paraneda. Kui asi oleks ta vanemate teha, siis jääks ta haiglasse (vaimuhaiglasse) oma elupäevade lõpuni, kuid vend Caleb ajab asjad korda ja Kai saab kodusele ravile.

Kuid kodu on ju hetkel Butternutti linnake, kus on Oliver ja Michela ja Lukas ja Alex ja teised ebameeldivad mälestused. Kui ta alguses äkki veel püüabki Oliveriga ühist keelt leida, siis peagi on tema jaoks kõige tähtsamad asjad Caleb, ta surnud vanaema ning minemapääsemine sellest väikelinnast.

Oliver püüab teha kõik, et Kaid tagasi võita – ta lõpetab suhtlemise Michelaga, otsib endale uue töö, hakkab otsima võimalust kuidas linna politseiülemuse süüd tõestada…

Kuid vaatamata kõigile ponnistustele Oliveri poolt läheb Kai ikkagi tagasi New Yorki. Linnas olles selgub, et keegi püüab Calebit süüdi mõista asjades, mida ta teinud pole ning asja uurides avastavad nad, et asjasse on segatud ka keegi, kellel on üleloomulikud võimed.

Enne veel kui Oliver Kaile New Yorki järele jõuab jõuab linna Alex, ning kui Oliver linna jõuab, kasutab Kai oma uusi võimeid tema vastu väga julmalt ära. Kuid kes on selle kõige taga, kes mustab Calebit, kes röövib Kai ja Alexi …

Kui tavaliselt sellised perekonnadraama lood lõppevad sellega, kuidas abielupaar lõpuks siiski üksteist taas leiavad, siis selles sarjas see nii pole. See lugu lõppeb kahe võimaliku uue/vana paariga, pahari kinnivõtmisega ning võimalusega, et on ka veel tulemas kolmas lugu, kuna kõik lahtised otsad ei saanud veel oma lõppu.

Nagu ka eelmise raamatuga, on lugu ju iseenesest huvitav ja tahad teada, millega see kõik lõppeb, kuid samas on siin nii palju asju, mis annavad päris hea põhjuse lugemise lõpetamiseks enne lõppu, sest isegi kui silmalihastele on pööritamine päris hea trenn, siis ükshetk ei taha seda enam teha.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar