2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 28. märts 2017

Lowcountry Stranger


Raamat:  Lowcountry Stranger (Sweeney Sisters #2) by Ashley Farley (2016) 
Hinne: D--
Lühikokkuvõte: https://www.goodreads.com/book/show/30046609-lowcountry-stranger 
Linna on saabud võõras. Ja see pole üldsegi mitte kokkusattumus, et ta on kontvõõrana tulnud Sweeney perekonna pulma. See jõnglane on kõigi tähelepanu endale tõmmanud, sest ta näeb välja nagu miski mille mõõn randa jättis. Enne veel kui õhtu läbi saab, on see hirvesilmne kodutu ära võlunud nii nooremad kui ka vanemad perekonna liikmed, kasutades nii oma elavat iseloomu kui ka tänaval õpitut. Kuidas ka ei oleks, Annie Dawn on tulnud selleks et jääda.

Sweeney õdede seekordne lugu on veelgi põnevam ning veelgi suurema peredraamaga, mis hoiab lugejaid enda kütkes kuni viimase dramaatilise hetkeni.

Jackie on jõudmas järgmise etapini oma elus, ta pesa hakkab tühjenema, ning ta ei oska otsustada, kas laiendada oma äri, või veeta need viimased kuud enne poegade kooli minekut nendega. Sam on oma enda halvim vaenlane ning ta kardab enda sidumist Eli Marshalliga, kena politseinikuga, kes on ka ta elu armastus. Sami senised otsused vaidlustatakse kui ta kohtub inimesega oma minevikust, kes on olnud pea kakskümmend aastat kadunud. Faith hoolitseb oma seitsmeaastase tütre eest, kes taastub vähehaaval tema vägivaldse isa tekitatud traumast. Kas kõik ohud on möödas, või on tulevikus neid veelgi ohte ootamas? Õed otsivad abi oma emalt, Lovielt, kes on tõeline Lõunaosariikide perepea, kes näitab neile kuidas reageerida vastaseisule graatsia ja väärikusega.

Lowcountrys hakkavad asjad üle kuumenema. Sweeney õed tuletavad lugejatele taas kord meele, et perekonna liikmeks olemiseks on vaja rohkemat kui lihtsalt ühist DNA-d. 
Drama, Thriller, 

Minu jaoks oli see raamat nagu steroide kasutav seebiooper.

Kujutage ette, et üks tavapärane igapäevane seebikas, näiteks Vaprad ja Tõprad või Kodus ja võõrsil, või mõni muu mida keskpäeval näidatakse, kus on ühes hooajas 200+ osa, on kokku pandud kümnesse osasse. Nende kümne osa jooksul, mis ajaliselt võtavad enda alla ühe nädala, juhtuvad ühe perekonna elus järgmised asjad: pulm, paar kontvõõrast pulmas (üks heatahtlik, teine mitte), imeline taas rääkima hakkamine pärast aastast vaikimist, suhte lõpetamine, leidlapsele peavarju ja töö pakkumine, pangarööv, pantvangi draama, südamerabandus, erakorraline operatsioon, kiirustamine suurlinna haiglasse, leidlapse saladuse ilmsikstulek, ammu kadunud kihlatu taas välja ilmumine, üllatavad peresidemed, alkohooliku tagasilangus, jälitaja, erakorraline doonororgani vajadus, matused, röövimine, veel üks surm, kasulapse võtmine, armastajapaaride taas ühise keele leidmine. Kui ma asjast õieti aru olen saanud siis on ka esimene raamat selles sarjas täpselt sama üleküllastatud dramaatiliste sündmustega, vahe on lihtsalt selles, et esimeses osas ei pääse pea ükski pereliikmetest haiglasse sattumisest või terroriseerimisest või röövimisest ning neil kõigil on draamajärgse stressi sündroom ja nad külastavad kõik ühte ja sama terapeuti.

See lugu oli liiga absurdne ja liiga täis topitud negatiivseid situatsioone, ning kuigi seda kõike sidusid perekonnasuhted, oli see kõik siiski liiga üle võlli keeratud ja siis veel roosa šleif peale tehtud.

Pole kohe üldse minu moodi raamat.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar