2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

reede, 30. juuni 2017

Love Trip



Raamat:  Love Trip by Alexa Darin (2016)
Hinne: F
Taylor Grant arvab et tal on elus kõik paika pandud. Kuid kui ta pikaajaline poissõber jätab ta maha kirjakesega kohviku salvrätil, hakkab ta kahtlustama, et äkki ta ikka ei tea kõike armastusest ja suhetest. See mida ta praegu vajab on aega, et oma eesmärgid üle vaadata ning vajadusel neid muuta … kuskil kaugel, kaugel eemal mehest, kes ta südame murdis.

Pärast seda kui Texase cowboy Cole McKenzie leidis oma abikaasa teise mehe käte vahelt, läheb ta uut elu otsima, kuskil kus talle ei meenuks ta naise truudusetus. Kariibimere saar St. John tundub talle ideaalse kohana uueks alguseks. Seda siis seniks kuni ta satub kokku linnatüdruku Taylor Grantiga.

Taylor pole valmis uueks armastuseks. Colel on saladus, mida ta jagada veel ei taha. Kas põgenemine troopilisele saarele suudab nende haavu ravida või ilmub Taylori minevik paradiisi ja teeb talle pakkumise millest ta keelduda ei suuda?
Romance,

Oi johhaidi, küll selles raamatus oli ikka palju klišeesid ja absurdsust.

Et siis, Taylor, kelle poissõber, on olnud põhimõtteliselt nälgiv kunstnik ja elanud aastaid Taylori kulul – Taylor on edukas advokaat – jättis ta maha, kui tema maale hakati ostma ja uus noorem tibi temale rohkem tähelepanu pööras kui töösse uppunud Taylor.

Seega läheb Taylor külla oma õele, keda ta pole juba aastaid näinud, kes läks ülikooli viimasel aastal oma tollase kuuma poissõbraga koos Kariibimere reisile ja jäigi sinna, kui mees ta maha jättis. Õde peab saarel rannabaari ja on suhtes oma baarimehega, kes on abielus ja kes oma eelmises elus oli Texases rodeokloun.

Cole, endine kuulus pulli ratsutaja, tuli saarele pärast seda, kui ta võistlusringis pea elu kaotas. Nüüd on tal purjekas ja ta teeb huvilistele sõite või siis rendib oma jahti paarikestele romantikaks.

Taylor, viimase vindi peal stressis olev jurist, ei suuda algul kuidagi leppida, et tema õde, endine jurist, elab mingis hurtsikus, millel puudub üks sein ja peab seal edukalt baari. Kuid kui ta õde tahab talle näidata, kui kerge on rannas olevalt puult kiigelt vette hüpata, kuid jääb kiigele kinni ning lendab tagasi vastu puud, murdes jala, peab Taylor jääma õde põetama ning tema tööd tegema. Seega saab paarist puhkusenädalast pea kaks kuud.

Kuid esimene asi, mida ta õde talle ütles oli see, et ta võib kihla vedada, et esimese nädala lõpuks magab Taylor Colega. Noh jah, magasidki. Ja siis ilmus välja Cole SUUUUR saladus – tal on tütar.

Cole truudusetu abikaasa oli hiljuti autoõnnetuses surnud ja seega oli ta tütre saarele toonud, kuid see varateismeline (15 aastane) ei taha saarel olla ja isa armuseiklustele kaasa elada. Ühe järjekordse põgenemiskatse järel tunnistab tüdruk Taylorile, et ka tal on suur saladus, ta on rase …

Ühesõnaga, siin raamatus pole asja, mis ei peaks olema ühes tüüpilises armastusromaanis – murtud süda, soovimatus uut suhet alustada, tulevase armastajapaari esialgne üksteisesse negatiivne suhtumine, üllatav sugulane, üllatav rasedus, exide üllatav väljailmumine, muidu (enamvähem) intelligentse inimese totaalne jaburus. Selle jabura armuloo juures oli kõige absurdsem see, et kui tuleb välja noore neiu rasedus, siis kõik muretsevad selle pärast, et ta lapse kaotas, kuid mitte keegi ei küsi seda, kuidas üks viieteist aastane üleüldse rasedaks võis jääda, kus olid tüdruku ema ja vanavanemate silmad ja kes oli lapse isa. Totaalne jaburdus, mida ei saa isegi lihtsa suvelugemise alla liigitada, sest see kõik oli lihtsalt niiiiiiiii halb!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar