2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 25. veebruar 2014

Forever Wicked

Raamat: Forever Wicked (Wicked Lovers #7.8, 1001 Dark Nights #1) by Shayla Black (2014)

Hinne: D


Neid ei ühendanud miski muu kui kirg ...

Biljonäär Jason Denning on oma elu elanud kiiresti ja hoolimatult maailmas, kus kõik on ostetav ja müüdav, isegi kiindumus. Kuid see kõik muutus, kui ta kohtus „Gretaga“ kauni tundmatuga, kes oli valmis avastama oma varjatud ihasid. Tavalisest töölisperest pärit Gia Angelotti oli politseinik ning võitles õigluse eest – ning ta andus täielikult Jasoni armastusele. Pimestatuna ning sügavalt armununa, teeb Jason oma elu esimese impulsiivse sammu ning viib Gia altari ette.



... kuni nende teine võimalus tõestab neile, et neil võib olla ka ühine tulevik.

Siis kisub tragöödia Jasoni värske abikaasa ta käte vahelt ja ka ta elust eemale. Kui ta taas Gia leiab, annab Jason talle valikuvõimaluse: Gia võib veeta viimased kolm nädalat enne nende esimest pulmaaastapäeva Jasoniga või ta jääb ilma rahast mida ta midu oleks saanud Jasoniga abielus olles. Vastumeelselt nõustub Gia taas kord end Jasoni võimusesse panema ning tema voodisse naasma. Kuid kui Jason on saanud Gia täpselt sinna, kus ta tahab oma abikaasat näha, riskib Jason oma meelerahu kaotamisega. Pole vahet kui väga ta ka ei püüa, ta armub siiski taas oma abikaasasse. Kas Jason hakkab uskuma, et nende armastus on tõeline enne kui Gia taas kord lahkub, seekord siis igaveseks?

Erotica, BDSM



Mulle meeldib Shayla Blacki Wicked Lovers sari. See on siiani olnud huvitav ja andekas ja aegajalt vihaleajav ja mõnikord isegi absurdne, kuid ta on alati olnud hea lugeda. Kuid käesolev lugu ... see on nii tühi ja nii nõrk ... mõttetu.



Et siis Jason ja Gia – Dom/Sub – on abiellunud hetkeimpulsi ajel Vegases, samal ööl on Gia vend tapeti. Gia kiirustab tagasi koju oma pere juurde ja jääb vennanaisele abiks lapsi kasvatama. Jason kelle ema on olnud karjääri abikaasa pole oma pojale just väga head muljet armastusest jätnud ja seega ei oskagi ju Jason armastuses muud näha kui abielulepingus kirja pandud nõudmisi ja lubadusi. Kuid Gia on Itaallanna, seega on pere talle esmatähtis ja kui ta Jasoni nõudmistele ei allu läheb Gia ta juurest minema.



Jason mossitab, ootab Giat tagasi ja nii möödub pea aasta.



Kui nad siis kord taas kohtuvad pakub Jason Giale, et veetku too koos Jasoniga need viimased kolm nädalat, mis on veel jäänud enne nende abielu esimest aastapäeva ja ta maksab talle üsna kopsaka summa, või jääb Gia ilma kogu rahast, mis selle abieluga oleks tal õigus saada.



Mõeldud tehtud, Gial on vaja seda raha vennalastele.



Ma tõesti mõtlesin, et nüüd tuleb edasi see, kuidas Jason seob ka ennast selleks kolmeks nädalaks Gia eluga, et näidata talle, et ta saaks sellega hakkama, et ta pole vaid ennasttäis Dom, kellel kõik asjad taandatakse numbritesse, ka armastus. Kuid ei, loomulikult viib Jason Gia oma elamisse, järgneb tüüpiline BDSM stseen. Ja see, mis sellele järgneb jätab mulle mulje, et Jason ei taha endale naist – oi ei – tal on vaja kahte nukku, ühte voodisse (seda täispuhutavat, anatoomiliselt korrektsete aukudega) ning teist majast väljapoole (seda Barbi nukku, keda saab riietada ja teistele näidata ja ka sellel peaksid olema anatoomiliselt korrektsetes kohtades augud).



Ning kogu loo kirsiks oli see, et Gia, kes tagus rusikatega vastu rinda ning vandus, et ta ei taha olla trofee naine, et tema elus peab olema reaalne eesmärk, et ta tahab kuritegevusega võidelda, viskab esimesel võimalusel oma politseiniku märgi nurka ning hakkab heategevusorganisatsiooni juhtima – ühesõnaga hakkab tegema täpselt seda mida kõik biljonääride trofee naised teevad.



See oli selline tõsiselt pealiskaudne lihtsalt kirjutamise pärast kirjutatud lugu, siin polnud tugevat taustalugu ega ka häid karaktereid. Kahju.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar