2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

kolmapäev, 29. aprill 2015

Searching for Someday



Raamat: Searching for Someday (Searching For #1) by Jennifer Probst (2013)
Hinne: C+
Kate on loobunud armastuse otsimisest – vähemalt tema enese jaoks. Tal on õnnistuseks ja needuseks võime tunnetada kahe inimese vahelist romantilist sidet – see on anne, mis tema peres on olnud juba mitmeid põlvkondi. Kui Kate avab oma enda kosjakontori, Kinnection, koos oma parimate sõpradega väikses New Yorgi eeslinnas, paneb ta oma enda äpardunud romantilised suhted kõrvale ning teeb kõik, et tema äri edukas oleks.

Kuid kui ta kontorisse tormab ärritunud mees, süüdistades teda pettuses, on Kate silmitsi suurima väljakutsega, et end tõestada. Slade usaldab ennast Kate osavatesse kätesse, ning soovib et talle armast leitakse. Kate on ärritunud Slade ülbusest, kuid ta on siiski kindel, et suudab end Sladele tõestada ja otsustab võtta ette selle katsumuse, leidmaks Sladele armastus … kuid avastab end ise Sladesse armumas.
Romance
 
Kas mäletate Jennifer Probsti eelmist sarja – Marriage to aBillionaire? Vot see uus sari on järg sellele eelmisele sarjale. Taas kord ilmub välja Loitsude raamat ja nii mõnigi eelmise sarja tegelane on osaline ka selles raamatus (et mitte öelda, et nad kõik käivad ühes peatükis korraks lehelt läbi :))

Selles raamatus on siis peaosas Kate ja Slade – kokutav/“armastus“puute sensitiiv/kosjamoor, kes usub Õnnelike Lõppe ning lahutusadvokaat, kes on näinud palju murtud südameid oma kontoris/kohtus, kelle enda abielu oli halb ning kelle arvates on ÕL vaid üks pettus.

Kui Slade õde kolib tema juurest välja, leiab endale uue töö ning paneb end kirja kosjakontoris, siis satub Slade paanikasse. Ta on kindel et Kinnectioni naised on vaid šarlatanid, kes tahavad ta õe raha ning lükkavad ta taas kord üle serva masendusse. Seega paneb ta ka ennast kosjakontorisse kirja, et ta saaks tõestada, et nad pole suutelised talle armastust leidma.

Kate on pärit perest, kus naised on juba üle mitme põlvkonna olnud selle maagilise „puudutusega“ – nad tunnevad seda kui nad oma elu armastust esimest korda puudutavad – kuid Kate „puudutus“ on midagi veelgi enamat, sest tema suudab tunda ka teiste inimeste tõelist armastust, kui ta neid korraga puudutab, kuid ta pole ise oma tõelist veel leidnud. Seega kui ta kohtub Sladega, hoiab ta oma käed Sladest eemale, nagu ta tavaliselt kõigi uute klientidega teeb, kuid Slade esimesel mikser kohtumisel puutub ta käsi kogemata Slade ning Kate teab, et asi on tõsiselt jama. Slade on täielik vastand sellele mida ta vajab ja Kate on täielik vastand sellele keda Slade tahab.

Ja nii saabki siis asi alguse … Ma tahan sind, Ma ei tohi sind tahta, Sa ajad mu hulluks, Ma ei suuda sulle ei öelda, Sa olid …, Kas see oli tähtis, Ma olin täielik S****a, Sa ei usus õnnelikku lõppu, Pole mingit igavesti, Ma armastan sind, Ma ei saa sulle anda seda mida sa ootad, Meie vahel on kõik läbi, Ma ei suuda sinuta elada …

See oli üks naljakas lugu, täis vihjeid hästi tuntud filmidele, telesarjadele, raamatutele, Billionäri raamatutes toimunule ning veel ilmumata raamatutes toimuva hakkavale.

Hea lugu oli.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar