2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 16. juuni 2015

Dead Ice



Raamat: Dead Ice (Anita Blake, Vampire Hunter #24) by Laurell K. Hamilton (2015)
Hinne: B
Anita Blake on suurima tabatud sihtmärkide arvuga vampiirikütt üle kogu Ameerika. Ta on U.S. Ohvitser kes on üks parimaid zombide elustajaid. Kuid sellest ajast saati kui ta avalikustas koos meister vampiiri Jean-Claude oma kihluse, pole ta kellegi jaoks enamat kui Jean-Claude pruut.

Selline asi rikub täielikult tema reputatsiooni kui tõsine tegija. Kuid õnneks on ta professionaalsetes ringkondades siiski see kelle poole zombi probleemidega esmajärgus pöördutakse. Ning praegu on FBIl käsil üks vägagi tõsine zombi probleem.

Keegi elustab zombisid porno filmimiseks. Anita on näinud oma elus piisavalt imelikke surematute kiikse voodis, seega ei peaks see teda ju häirima. Kuid need naised, keda filmitakse pole mingid oimetud roiskuvad laibad. Nende naiste hing on nende surnud kehadesse püütud ja see vaatab välja nende hirmu täis silmadest, mis annab märku sellest, et tegemist on musteima maagiaga.

See on selline juhtum, mis võib jätta inimese hinge jäljed. Ning ka Anita oma hing ei pruugi sellest puhtalt välja tulla …
Paranormal, Criminal Mystery, Romance

Juba 24 raamat Anita Blake sarjast ja uskuge või mitte, siis seda lugedes tekkis mul korraks tunne, nagu mul oleks mõni lugu vahele jäänud, sest vahepeal meenutati asju, mis mulle kuidagi ei meenunud, kuid tõsi ta ju on, et kui on juba kirjutatud 23 raamatut, siis ei olegi võimalik neid kõiki mäletada täpselt.

Kuid seekordne Dead Ice oli siis taas kord üks suurepärane osa selles võrratus sarjas. Seekord pole siis tegu vaid kuuma armastuslooga või kriminaalse armastuslooga, seekord on nii palju erinevaid teemaliine ja nii palju meeldetuletusi eelnevatest raamatutest et need pea 600 lehekülge sulavad kui jää :).

Siin on siis probleem ühe liiga elulähedase zombiga, kelle Anita on äratanud ja siis nende zobidest seksiorjadega kelle on äratanud keegi tõsiselt julm inimene. Lisaks on ka veel probleem Anita, Jean-Claude, Micah ja Nathaniel pulma/pühendumuse tseremooniaga, kuna tiigrid tahavad ka oma esindaja nende neliku juurde lisada ja poisid tahavad tüdrukut või siis biseksuaalset poissi oma seltskonda lisaks. Ning siis on veel Asher oma hüäänidega ning Nicky oma lõvidega ning Rafael koos rottidega ning uus tundmatu maagia Anita ja tema seotud loomade vahel ja palju uusi turvasid, kes isegi ei tea kes Anita on ja milleks ta võimeline on.

See kõik on äärmiselt huvitav ja seda eriti selle pärast, et enamus asjadest toimub natuke rohkem kui 24 tunni jooksul … see lugu on tõsiselt intensiivne ja äärmiselt kaasakiskuv.

See oli üks hea lugemine!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar